Water

Bij Heemskerk leveren we niet alleen topkwaliteit in verwarming, maar ook op het gebied van water, van het plaatsen van badkamers tot het aanleggen van afvoersystemen. Wij zijn dan ook erkende waterfitters. Ons team van specialisten staat klaar om u te voorzien van de meest betrouwbare en efficiënte wateroplossingen in Amsterdam en Diemen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Waterleidingen: veilig en betrouwbaar

Het belang van veilige en betrouwbare waterleidingen in uw huis of bedrijfspand kan niet worden onderschat. Ons team zorgt voor de installatie, vervanging en reparatie van waterleidingen, met strikte naleving van de laatste veiligheidsnormen en technieken. Door de juiste aanleg van waterleidingen kan een legionellabacterie in het leidingsysteem worden voorkomen.

Riool: efficiënte afvoersystemen

Problemen met het riool kunnen leiden tot grote overlast in huis. Heemskerk biedt uitgebreide oplossingen voor riolering, van onderhoud en reparaties tot volledige vervanging van uw rioleringssysteem, om optimale functionaliteit en hygiëne te waarborgen.

Drukverhogers: optimale waterdruk

Ervaart u lage waterdruk in uw woning of op uw werkplek? Door het plaatsen van drukverhogers kan de waterdruk worden verhoogd tot het gewenste niveau, wat zorgt voor comfort en efficiëntie in het gebruik van water op iedere verdieping.

Waterontharders: installaties houden van zacht water

Hard water kan schadelijk zijn voor uw leidingen en installaties. Heemskerk biedt hoogwaardige oplossingen aan, die niet alleen uw leidingen beschermen maar ook de levensduur van uw installaties verlengen.

Badkamer: van ontwerp tot installatie

Of u nu uw bestaande badkamer wilt renoveren of een geheel nieuwe badkamer wilt installeren, ons team helpt u bij elke stap. Wij bieden complete badkameroplossingen, van het ontwerp tot de levering en installatie van sanitair en tegelwerk, met een focus op stijl, comfort en functionaliteit.

Toilet: installatie en reparatie

Een goed functionerend toilet is cruciaal in elk gebouw. Heemskerk verzorgt de levering, installatie, vervanging en reparatie van toiletten met oog voor detail en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw toiletten optimaal functioneren, met focus op hygiëne en gebruiksgemak.

Bij Heemskerk zijn we trots op onze uitgebreide expertise op het gebied van water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw water gerelateerde behoeften kunnen vervullen.

Nieuwe badkamer
Nieuw toilet