Over ons

Opgericht op 1 februari 1963 door Heemskerk senior en twintig jaar geleden overgenomen door de twee oudste zonen. Ons familiebedrijf heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand installatiebedrijf in Amsterdam en Diemen. Al meer dan zes decennia leveren wij kwalitatief hoogwaardige installatieservices aan zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise omvat een breed scala aan technische disciplines, waaronder verwarming, loodgieterswerk en gespecialiseerde diensten voor de grafische industrie.

Gestart in de Amsterdamse Vrolikstraat, doorgegroeid in de Pieter Vlamingstraat en daarna de Veemarkt. Sinds 2001 gevestigd aan de Verrijn Stuartweg in Diemen. Onze goede naam staat voor aandacht, vertrouwen en vakmanschap.

Bij Heemskerk Installatiebedrijf zijn we trots op onze status als erkend leerbedrijf. We zijn toegewijd aan de opleiding van de volgende generatie vakmensen, door hen de vaardigheden en kennis aan te leren die essentieel zijn voor succes in onze branche.

Vakvolwassen installateurs nodigen wij van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren, heb je een flexibele instelling en ben je in bezit van rijbewijs B? Dan komen wij graag met je in gesprek.

Uit het archief