Uw allround loodgieter in Amsterdam en Diemen

Bij Heemskerk begrijpen we het belang van betrouwbare en nauwkeurige loodgieterswerkzaamheden, of het nu gaat om reparaties of complexe installaties. Met meer dan 60 jaar ervaring bieden wij een breed scala aan loodgietersdiensten aan, gespecialiseerd in zowel traditionele (zink)technieken als moderne installatiepraktijken (warmtepompen).

Zink- en loodwerkzaamheden

Zink- en loodwerkzaamheden zijn cruciale onderdelen van vele bouw- en renovatieprojecten, met name bij dakbedekking en waterafvoersystemen. Onze vakmensen zijn experts in het werken met deze materialen, die bekend staan om hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Wij bieden de volgende diensten aan:
Dakgoten en afvoeren
Installatie van zinken dakgoten en afvoerpijpen.
Loodslabben
Toepassing van loodslabben, essentieel voor het waterdicht maken van verbindingen tussen muren, schoorstenen en daken.
Maatwerk
Specifieke projecten die een nauwkeurige en op maat gemaakte aanpak vereisen, uitgevoerd met vakmanschap dat de tand des tijds kan doorstaan.

Complete badkamerinstallaties

Een badkamer is meer dan een functionele ruimte; het is een plek van comfort en ontspanning. Onze loodgietersdiensten omvatten de volledige aanleg van badkamers, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, inclusief:
Sanitair installatie
Leveren en professionele installatie van alle sanitair, van douches en baden tot wastafels en kranen.
Tegelwerk
Vakkundige plaatsing van tegels die de esthetiek en duurzaamheid van uw badkamer verbeteren. Onze loodgietersdiensten strekken zich uit tot een verscheidenheid aan andere werkzaamheden die essentieel zijn voor het onderhoud en de functionaliteit van elk pand, waaronder:
Lekdetectie en reparatie
Snelle identificatie en reparatie van lekkages.
Pijp- en kraanwerkzaamheden
Onderhoud en vervanging van pijpleidingen en kranen.
Installatie van waterontharders
Systemen die helpen bij het verminderen van kalkaanslag en het verlengen van de levensduur van uw apparatuur. Bij Heemskerk zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze loodgietersdiensten en hoe wij uw projecten kunnen ondersteunen.
Zinkwerk
Zinkwerk
Nieuwe badkamer