Professionele verwarming

Bij Heemskerk combineren we meer dan zestig jaar ervaring met moderne technologie om topkwaliteit verwarmingsoplossingen te bieden voor zowel particulieren als bedrijven in Amsterdam en Diemen. Ons team van gecertificeerde experts staat klaar om u te voorzien van efficiënte, betrouwbare en veilige verwarmingssystemen.

CV installaties: voor bedrijven en particulieren

Wij begrijpen dat comfort in uw huis of bedrijfspand begint bij een betrouwbare centrale verwarming. Onze CV-installaties zijn ontworpen om maximale efficiëntie en comfort te bieden, ongeacht de grootte van uw pand. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij een systeem ontwerpen en installeren dat perfect aan uw wensen voldoet.

CO-Vrij Installateur

Veiligheid is onze topprioriteit. Als erkende CO-Vrij Installateur zijn wij gespecialiseerd in het installeren van verwarmingssystemen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U herkent onze kwaliteit aan het CO-Vrij logo, wat staat voor onze inzet om veiligheid in elke installatie te garanderen.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de efficiëntie en levensduur van uw verwarmingssysteem. Onze onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw systeem optimaal blijft presteren, jaar in, jaar uit. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of spoedreparaties, ons team staat voor u klaar.

Plaatsing CV-ketels

Of u nu een nieuwe CV-ketel nodig heeft of uw huidige systeem wilt vervangen, Heemskerk verzorgt de gehele plaatsing. Wij adviseren u over de beste opties voor uw situatie en zorgen voor een naadloze installatie.

Plaatsen van slimme thermostaten

Integreer uw verwarmingssysteem met de nieuwste technologie door te kiezen voor een slimme thermostaat. Deze thermostaten bieden niet alleen gemak en controle, maar helpen ook bij het verlagen van uw energiekosten door efficiënter verwarmen. Onderweg de CV alvast aanzetten of op vaste momenten warmer of koeler maken in huis? Het kan met een slimme thermostaat.

Vloerverwarming: comfort en luxe

Vloerverwarming is de perfecte oplossing voor wie zoekt naar comfort en esthetiek. Dit systeem verdeelt warmte gelijkmatig over de vloer, voorkomt koude zones en verhoogt het algemene comfortniveau in uw huis of kantoor.

Warmtepomp plaatsen

Wilt u klaar zijn voor de toekomst en het milieu een handje helpen? Kies dan voor een warmtepomp. Wij adviseren en installeren een compleet systeem graag voor u.

Bij Heemskerk zijn we toegewijd aan het leveren van de beste verwarmingsoplossingen die technologie te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij uw woon- of werkomgeving comfortabeler kunnen maken.

Vloerverwarming
Vloerverwarming verdeler
CV ketel